Masaj Ventuze

1100 RON

800 RON


Date disponibile

1 zile, 09.00-17.00

Bine ai venit în lumea fascinantă a masajului cu ventuze, o tehnică antică reînnoită, gata să îți revoluționeze practica de masaj. Spa Therapy te invită să explorezi acest curs specializat, conceput să îmbogățească paleta ta de servicii și să îți ofere competențele necesare pentru a aplica cu succes masajul cu ventuze.

Vei învăța nu doar fundamentul istoric și teoretic al acestei tehnici, ci și aplicarea practică a ventuzelor pentru detoxifiere, relaxare profundă și stimularea circulației sanguine și limfatice. Cu o abordare practică și bazată pe cele mai recente cercetări, acest curs îți va deschide noi perspective în terapia prin masaj, permițându-ți să oferi tratamente inovatoare și eficiente clienților tăi.

Dacă ești gata să îți extinzi abilitățile și să îți diversifici ofertele de masaj, alătură-te nouă la Spa Therapy pentru Cursul de Masaj cu Ventuze. Înscrie-te acum și fii pregătit să îmbunătățești semnificativ bunăstarea clienților tăi, oferindu-le o experiență de neuitat.


Transformă-ți Ziua într-o Oportunitate de Creștere cu Spa Therapy!

Dedică o zi dezvoltării profesionale și descoperă:

 • Arta Ancestrală: Însușește-te cu una dintre cele mai respectate practici ale medicinei tradiționale.
 • Tehnici Inovative de Masaj Vacuum: Învață două abordări revoluționare – Dinamică și Statică – și mânuiește 7 tipuri de ventuze pentru a acoperi întregul spectru al corpului uman.
 • Competențe Aplicabile: Dobândește cunoștințele esențiale pentru a oferi tratamente atât clienților cât și celor dragi.
 • Materiale Vizuale: Accesează o colecție valoroasă de poze și scheme pentru o înțelegere clară și aplicarea corectă a tehnicilor.
 • Resurse Complete: Primești un suport de curs detaliat care îți va ghida pas cu pas învățarea.
 • Asistență Continuă: Bucură-te de suport necondiționat din partea echipei SpaTherapy, disponibil pe tot parcursul carierei tale.
 • Comunitate Exclusivă: Alătură-te grupului nostru Viber, unde vei găsi o rețea de absolvenți dedicați și pasionați.

Nu amâna transformarea profesională și îmbunătățirea bunăstării celor din jur! Alege să te distingi și să te înscrii la cursul nostru. Spa Therapy te așteaptă să începi călătoria către excelență!

 


Bonusuri incluse la achiziția cursului:

 • Suport de Curs Gratuit: Accesează materialele noastre bogate în informații fără niciun cost, pregătite special pentru a-ți asigura o înțelegere profundă a artelor masajului.
 • Diplomă de Calificare: La finalul cursului, vei fi mândrul deținător al unei diplome care îți certifică abilitățile și te deschide porțile în lumea profesională a masajului.
 • Instrumentar de Practică Gratuit: Nu trebuie să îți faci griji pentru echipamentele de practică; noi îți oferim tot ce ai nevoie pentru a exersa tehnicile învățate, complet gratuit.

La Spa Therapy, ne dedicăm succesului tău. Cursurile noastre avansate sunt proiectate nu doar să îți ofere cunoștințe, ci să te inspire și să te transforme. Fă primul pas către cariera ta de vis în masaj cu Spa Therapy – locul unde pasiunea se întâlnește cu profesionalismul!


Descoperă Succesul Absolvenților Noștri!

Cu o expertiză consolidată în 15 ani, la Spa Therapy am perfecționat arta masajului pentru a-ți oferi cel mai dens și eficient curs disponibil. Promitem că vei absorbi o cantitate maximă de cunoștințe în cel mai scurt timp!

 

Alătură-te celor peste 10.000 de absolvenți care și-au transformat visurile în realitate, îmbunătățindu-și tehnicile și atingând excelența profesională. Mulți dintre ei acum se mândresc cu propriile afaceri și cariere de succes. Fii următorul nostru testimonial de triumf!


Descoperă Beneficiile Exclusiviste

Înscrie-te Acum și Bucură-te de:

 • Sesiuni Personalizate: Accesează lecții individuale, ajustate nevoilor tale.
 • Comunitatea Spa Therapy: Fă parte dintr-o rețea vibrantă de entuziaști și profesioniști ai masajului.
 • Oferte Speciale: Profita de reduceri atractive și bonusuri valoroase.
 • Flexibilitate în Practică: Exersează tehnicile învățate și în afara orelor programate.
 • Garanția Învățării: Recapitulează gratuit orice modul în termen de un an dacă simți nevoia.
 • Cursuri Gratuite: Recomandă-ne și primește dreptul de a repeta cursul fără costuri suplimentare.

Înscrie-te acum și transformă-ți pasiunea pentru masaj într-o carieră de succes cu Spa Therapy!


Oferte speciale de la Spa Therapy

Descoperă calea spre excelență în arta masajului cu pachetele noastre promoționale, concepute special pentru a-ți amplifica experiența de învățare și a-ți oferi mai mult la prețuri incredibile. Iată cum poți economisi și câștiga în același timp:

 • Economisește Smart: Înregistrează-te pentru 2 cursuri și primești imediat 10% reducere! Alege 3 cursuri pentru o economie de 13%, sau mărește-ți arsenalul de cunoștințe cu 4 cursuri și bucură-te de 15% reducere. Ambițios? 5 cursuri îți aduc 17% reducere, iar cu 6 cursuri te vei bucura de o generoasă reducere de 20%.
 • CashBack Instant: La achitarea a 1.000 lei primesti 100 de puncte (in lei) de reducere pentru urmatorul curs, in termen de 30 de zile de la terminarea primului curs.
 • Rezervă Din Timp: Alege să achiți cursul cu 3 zile în avans și vei beneficia de un preț special redus, pentru că apreciem planificarea și entuziasmul tău.
 • Bonus de Loialitate: Ai ocazia să îți reîmprospătezi cunoștințele cu o reducere de 50% dacă alegi să repeți orice curs deja finalizat.
 • Împărtășește Experiența: Recomandă un prieten și primești un curs la alegere, pe care l-ai absolvit deja, absolut GRATUIT. Este modul nostru de a-ți mulțumi pentru că sprijini comunitatea Spa Therapy.
 • Ofertă pentru Cupluri: Vino împreună cu partenerul tău și ambii beneficiați de 10% reducere. Perfecționați-vă împreună în arta masajului!

La Spa Therapy, nu doar că investești în educația ta, dar primești și mai multă valoare pentru angajamentul tău. Alege-ți cursurile astăzi și începe călătoria către maestrie cu ofertele noastre speciale, concepute pentru a-ți maximiza potențialul și succesul!


Beneficiază de Garanțiile Noastre Excepționale!

 • Riscul Zero: Ai opțiunea de a-ți recupera integral investiția în prima zi de curs, dacă din orice motiv te răzgândești în primele 4 ore.
 • Materiale Complete: Primești materialele de curs pentru fiecare modul, acoperind toate subiectele esențiale.
 • Experți Dedicati: Învăță de la instructorii noștri de top, dedicați continuu îmbunătățirii și menținerii unui standard înalt de profesionalism.

Cu Spa Therapy, investiția ta în educație este protejată, garantându-ți cea mai sigură și valoroasă experiență de învățare!


Distribuie cursul:
1100 RON

800 RON


Date disponibile

1 zile, 09.00-17.00

Profesori de curs

Vicol Danu - Kinetoterapeut, Maseur
Vicol Danu
Kinetoterapeut, Maseur

  Am știut întotdeauna că studenții mei sunt mîna pe care o întind viitorului, ceea prin ce continui să influiențez nivelul de pregătire a viitoarelor generații de maseuri. Atît ne trebuie: muncă, sîrguință și dedicație, iar satisfacția nu va întîrzia să apară!


Cursul următor

Comentarii

{{ cartCount }}